Politika privatnosti

Pristupanjem na sajt Kupi to Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike privatnosti. Politika privatnosti se može promeniti odlukama osnivača sajta.

Kako bi Vam na siguran i brz način procesuirali porudžbinu od Vas ćemo zatražiti informacije kako bismo Vas indentifikovali, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni uvek u skladu sa Politikom privatnosti.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu slažete se da Vas administratori sajta kontaktiraju radi:

  • obrađivanja Vaše porudžbine;
  • povremenog obaveštavanja o novim proizvodima, popustima i ponudama na sajtu;
  • slanja poklona.

Pored navedenih informacija takođe prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Kupi to sajt se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Vaš nalog

Ukoliko koristite Kupi-to online shop, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem Kupi-to online shop sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti Kupi-to online shop uz nadzor roditelja ili staratelja. Kupi-to online shop zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije na Kupi-to online shop će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.