Opšti uslovi kupovine

Odakle dolaze naši proizvodi

– Kupi-to predstavlja online prodavnicu povezanu sa najpoznatijim međunarodnim lancima unikatnih proizvoda. Kako bi Vam ustupili vrhunske i kvalitetne proizvode i savršenu uslugu, sa najnovijim svetksim standardima sarađujemo sa nekoliko centralizovanih centara koji se nalaze u Americi, Engleskoj i Aziji.

Kupovina

– Obezbedili smo mogućnost kupovine naših proizvoda kupcima iz cele Srbije putem jednostavnog načina porudžbine i plaćanja putem pouzeća. Sve naše proizvode šaljemo na Vašu naznačenu kućnu adresu brzom poštom. Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće samo gotovinski. Kako bi osigurali da roba što sigurnije stigne na Vašu adresu, potrebno je da na sajtu prilikom registracije unesete email adresu, Vaše ime, prezime i broj telefona kako bi Vas kontaktirali u slučaju potrebe i kako bi Vas naš kurir kontaktirao prilikom dostave.

Troškovi isporuke

– Troškove isporuke brzom poštom proizvoda plaćate sami. Cena usluge zavisi od veličine paketa i najčešće se kreće u rasponu od 250 – 500 din. Sve troškove koji se tiču carinskih dažbina i uvoza plaćamo mi, što znači da Vam proizvodi stižu na kućnu adresu bez dodatnih troškova. Ukoliko dođe do neplaniranog zadržavanja Vašeg proizvoda na carini, vreme za koje proizvod ostaje na carini se dodatno ne naplaćuje.

Rok isporuke

– Sve prikupljene porudžbine procesuiramo i šaljemo 1-2 puta u toku meseca. S obzirom da ne postoji magacinski prostor i lager proizvoda, oni se direktno poručuju iz uvoza i vreme potrebno za njihovu isporuku iznosi 10 – 20 dana. Molimo Vas za strpljenje kada je u pitanju obrada i procesuiranje porudžbine koja može trajati 4-7 dana. Nakon obrađene porudžbine dobićete putem emaila sve potrebne  informacije koje se odnose na dostavu naručenog proizvoda.

Kako da otkažem porudžbinu

– Kako bismo Vam omogućili da što pre dobijete naručene proizvode, nismo u mogućnosti da prihvatimo otkazivanje porudžbine koje je urađeno više od 1 sata nakon kupovine. Molimo Vas da pažljivo proverite naručeni proizvod i ukoliko ste se predomislili molimo Vas da nam prosledite mejl ili pozovete telefonom kako bi na vreme otkazali Vašu porudžbinu.

Reklamacije

– Kupac ima pravo na reklamaciju u sledećim situacijama:

1) Isporuka proizvoda koji nije naručen;

2) Isporuka proizvoda koji ima oštećenje uvidom na licu mesta nakon isporuke;

Odobrićemo nakon prijema opravdanu reklamaciju e-mailom ili telefonom i pružiti instrukcije za povrat robe. U slučaju nemogućnosti zamene datog proizvoda, nadokandićemo Kupcu njegove troškove povrata proizvoda i vrednost proizvoda koji nije mogao biti isporučen.

Obrazac za zamenu robe

OBRAZAC-ZA-ZAMENU-ROBE

Privatnost podataka

Kupi-to obavezuje se da pruži zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su potrebni za ispunjenje naših obaveza; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Kupi-to i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.